Prisvärda och professionellt tillverkade skyltar och klistermärken till företaget, föreningen eller butiken. Vi erbjuder personlig fullservice inom skylt och reklam. Naturligtvis är också du som privatperson välkommen. Vårt breda sortiment lutar sig mot egen tillverkning av skyltar och mer än 50 års erfarenhet.
 

Skyltar för alla syften

Visa vart butiken är med en företagsskylt, märk bilens plats med en parkeringsskylt eller fira examen med en studentskylt. Hos oss kan du beställa och köpa skyltar för alla tillfällen. Vi skapar det du önskar – Det är bara din fantasi som sätter gränsen.

På Reklambutiken i Värmland kan vi tillverka allt från stora reklamskyltar för fasaden till mindre dörrskyltar till din entré. Vi har dessutom möjlighet att tillverka taktila skyltar som underlättar för synskadade att navigera på offentliga platser. Nedan kan du se några av våra mest populära skyltar. 
 


Reklamskyltar

montagebildOavsett om du behöver en jättestor plåtskylt eller om du behöver väldigt många små har vi möjlighet att hjälpa dig.

Taktila skyltar

Taktila skyltar

Taktila skyltar har text och symboler som är upphöjda från bakgrunden som i relief.

Studentskyltar

Studentskyltar

Känner du någon som ska ta studenten så kan vi hjälpa dig med skylten.


Prisvärda klistermärken – tålig sticker som sitter

En personlig bildekal, ett klistermärke med firmans logotyp eller väggtexter. Vi kan trycka dekaler i högsta kvalité, oavsett vilket material du behöver. Du får ett stilrent klistermärke som håller för de utsatta förhållanden som exempelvis en bildekal möter. Vilket motiv och vilken storlek vill du ha? Vi tar emot dina önskemål och levererar snabbt önskat antal.
 


DOME dekaler

Dome-dekal

En något upphöjd/välvd dekal ger en exklusiv känsla till din logga eller budskap.

i Vinyl

vinyl

Klistermärken för lite mer utsatta områden eller lite mer krävande användning med unika krav.

i Papper

klistermarke_papper

Offsettryckta pappersklistermärken ger mycket snygga klistermärken till väldigt bra priser.


Kontakta oss

Har du en idé eller fundering kring en skylt? Vill du beställa dekaler? Tveka då inte på att kontakta oss. Du är även välkommen förbi hos oss för att titta närmare på vårt sortiment. Vi finns utanför Karlstad på Hammarö.