Här beställer du skolgårdens unikaste studentskylt!

Välj bland våra mallar och motiv eller rent av gör din egen skylt så ordnar vi med tillverkningen av den.

Så här går det till.

1. Har du redan en digital bild eller skannad bild då mailar du in dessa till oss på tillsammans med nummer på mallen och önskad text och placering på just din studentskylt.

2. Har du bara en pappersbild och ingen möjlighet att scanna den så skickar du den via post till oss tillsammans med önskat nummer på mall och text och placering på studentskylten.
Adressen är Reklambutiken i Värmland AB, Dingelsundvägen 32B, 663 34 Skoghall. Bilden skickar vi tillbaka med plakatet.

3. Efter du skickat in dina bilder/önskemål så skickar vi tillbaka ett korrektur på skylten så du ser att allt blivit som du tänkt dej. Detta skickar vi via mail så ange din mailadress också.

4. När du godkänt korrekturet så startar vi tillverkningen av din studentskylt, och den skickas från oss efter några dagar med DHL paket och hämtas ut hos ditt utlämningsställe.

Vår studentskylt är tillverkad i 3 mm skummad PVC och budskapet är laminerat med extra UV skydd, så vår studentskylt är garanterat regnsäker, det kan ju hända att det kommer en skvätt regn
Studentskylt Studentskylt Studentskylt Studentskylt
550:- exl. träpinne
Enkelsidig studentskylt
50×70 cm 
800:- exl. träpinne
Dubbelsidig studentskylt
50×70 cm 
 
850:- exl. träpinne
Enkelsidig studentskylt
70×100 cm 
1250:- exl. träpinne 
Dubbelsidig studentskylt
70×100 cm 
 
Studentskylt Studentskylt Studentvepa Studentvepa
200:- vid köp av skylt
Affisch 50x70cm
300:- vid köp av skylt
Affisch 70x100cm
650:- vid köp av skylt
Banderoll, 200×100 cm
950:- vid köp av skylt
Banderoll, 300×150 cm
Beställ en affisch samtidigt i samma format som studentskylten. Passa på att beställ en banderoll med din students bild, namn eller vad du önskar, för lastbilen eller framför entrén där hemma.

Tips och råd

Tänk på att när du ska välja en bild till ditt plakat att den är av bra kvalité. Bilden förstoras mycket och om det är defekter, suddigt, fel exponerat, trasigt m.m. så förstoras även dessa och kommer med i bilden och slutresultatet blir inte så bra.

Ju högre upplösning och/eller klarare/skarpare bild ju bättre blir slutresultatet.

Väljer du att scanna bilden själv så använd så hög upplösning som möjligt minst 200 dpi, blir storleken större än 10 mb skickar du den via skickafilen.se

 

Handla säkert och tryggt!

Hos oss handlar du enkelt.

Du betalar först när du fått dina varor – en faktura skickas via post efter några dagar och den skall betalas inom 10 dagar.

Frakt


Du betalar frakten efter vikten och vi skickar med DHL paket som du hämtar ut på DHLs utlämningsställe i närheten av dej. Du får en avisering antingen via mail, brev eller SMS

-3kg 140:-

4-5kg 165:-

6-10kg 199:-

Angivna priser  är inkl. moms